skip to Main Content

Bezorgkosten

Wij krijgen soms de vraag waarom het bezorgen bij ons zo duur is, vandaar dat we even een korte uitleg geven waar dit aan ligt.

Wij kopen de materialen voor onze voorraad in het magazijn met pallets tegelijk in, hierdoor krijgen wij een voordelige inkoopprijs die wij vervolgens doorberekenen aan onze afhaalklant.

Wanneer wij de producten vanuit onze leverancier laten bezorgen worden er stuksprijzen berekend. En u zult waarschijnlijk wel begrijpen dat dit een heel stuk minder voordelig is dan een palletprijs.

Wanneer wij vanuit de voorraad uit ons magazijn gaan leveren bij u thuis, moeten wij een transporteur inschakelen. Wij moeten dan uw bestelling op een pallet plaatsen en dit geheel goed insealen. Vervolgens krijgen wij van de transporteur een palletprijs doorberekend.

Kortom wij zijn de goedkoopste van Nederland wanneer u de materialen bij ons af komt halen, vaak loont een ritje met de auto qua benzinekosten dus zeker t.o.v. het laten bezorgen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.