skip to Main Content

Glasvlies behangen

Wilt u uw wanden met glasvlies behangen? Dan staat Renovlies Nederland voor u in de startblokken om hulp te bieden. Bij ons bent u verzekerd van de laagste afhaalprijs-garantie voor glasvlies en van diverse andere producten die u zullen helpen. Biedt een ander bedrijf glasvlies voordeliger aan? Laat het ons vooral weten! U krijgt van ons dan namelijk een nog goedkoper aanbod. Lees door om te zien hoe we u ondersteunen met glasvlies behangen of neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Renovlies-Nederland is
dé goedkoopste

Bekijk hier
de data

GRATIS

Workshop Renovlies behangen

Waarom glasvlies behangen?

Glasvlies is gemaakt van glasvezels en is daarmee kras en stootvast. Omdat het hetzelfde resultaat levert als stucwerk voor aanzienlijk minder geld, is het een populair alternatief daarvoor. Daarnaast zorgt het behangen van uw wanden met glasvlies ook nog eens voor een brandvertragend effect. Of u nu zelf gaat behangen of de behangers van Renovlies Nederland in wilt huren, glasvlies is relatief snel en eenvoudig aan te brengen. U zult dus nooit lang in de rommel van al het geklus zitten.

Hulp bij glasvlies behangen

Wilt u zelf beginnen met glasvlies behangen? Dat moedigen we natuurlijk alleen maar aan! Als u voelt dat u wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, dan geeft u zich gewoon op voor onze workshop! Neem de materialen naderhand mee en dan is deze ook nog gratis! Bij deze workshop krijgt u de fijne kneepjes van het behangersvak geleerd. Hoe u het moet plakken en hoe u daarbij stopcontacten, verwarmingen, etc. moet omzeilen en meer. Huurt u liever professionals in? Dan staan we met alle plezier voor u klaar!

Voordeelpakketen

De voordelen van Renovlies Nederland

Schakelt u onze hulp in met glasvlies behangen? Dat is fantastisch! Bij ons bent u namelijk verzekerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Gaat u onze workshop volgen? Wilt u meer tips en wetenswaardigheden over glasvlies behangen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.