skip to Main Content

Laten doen

Let op onderstaand pakket is alleen van toepassing op nieuwbouw woningen waar nog geen vloer en/of keuken in zit. We werken niet in bestaande bouw of gerenoveerde woningen. 

Een offerte /prijsindicatie opvragen voor het behangen van renovlies is geheel vrijblijvend. Onze prijzen zijn gebaseerd op de meters van de wandoppervlakte die u aan ons doorgeeft. In de definitieve offerte hebben we alle extra opties opgenomen zoals kleuren of een toplaag voor de keukenwanden. U kunt dus zelf uw prijs samenstellen.

Om de offerte/prijsindicatie op te vragen kunt u het hiernaast staande aanvraag formulier invullen.

Renovlies is het nieuwe stucwerk

Renovlies kiest u als u de wanden op stucwerk wilt laten lijken, maar de praktische voordelen van behang wilt ervaren. Tegenwoordig is het behangen van de muren van uw nieuwbouwwoning met renovlies het beste alternatief voor het stuken van uw wanden en kunt u dit laten opleveren met allerlei kleuren. De meeste voordelen zijn vaak bekend doordat aannemers ook renovlies aanbevelen, maar in het kort wordt renovlies gekozen omdat het goedkoper is dan stuken van de wanden en direct na oplevering uitgevoerd kan worden. Bij renovlies maakt men vaak een vergelijking met traditioneel behang zoals het zien van naden etc. Dit is bij renovlies 200 grams waar wij mee werken niet het geval en het eindresultaat lijkt hierdoor dan ook op stucwerk. U kunt de wanden na verloop van tijd weer opnieuw sauzen (verven) of zelfs behangen. Renovlies is een praktische oplossing voor het afwerken van de wanden in uw nieuwbouw woning.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  We nemen zo snel mogelijk contact met u op via telefoon of mail.

  Back To Top

  Renovlies monster aanvragen

  Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

  U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

  Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.