skip to Main Content

Nieuwbouw muren afwerken

Heeft u een nieuwbouw woning waarvan u muren nog moet afwerken? Kies dan niet voor stucwerk maar ga voor het prachtige renovlies behang van Renovlies Nederland! Met renovlies behang haalt u namelijk net zoveel stijl en kwaliteit in huis, maar dan voor een veel lagere prijs. Als u kiest voor óns renovlies behang, heeft u zelfs de laagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u het ergens anders voordeliger ziet, doen we een nog lager aanbod voor u. Wij zijn de beste keuze om uw nieuwbouw muren te laten afwerken.

Renovlies-Nederland is
dé goedkoopste

Bekijk hier
de data

GRATIS

Workshop Renovlies behangen

Renovlies voor uw nieuwbouw muren

Renovlies is een een ideale vervanging voor stucwerk als u uw nieuwbouw muren gaat afwerken. Niet alleen is het goedkoper, het is net zo realistisch als stucwerk en het is meer stoot- en krasbestendig dan stucwerk. Wilt u zelf uw wanden afwerken? Of huurt u liever een professional van ons in? Omdat renovlies relatief eenvoudig en snel aan te brengen is, zit u nooit lang in de rommel die bij een verbouwing komt kijken. U kunt met ons dus snel genieten van uw mooie behangen muren.

Wij helpen met uw muren afwerken

Bent u van plan om zelf de muren van uw nieuwbouw woning te gaan afwerken? Dat is geweldig! Bij Renovlies Nederland helpen we iedereen daar graag mee. Als u zelf besluit aan de slag te gaan, kunt u bij ons een leerzame workshop volgen waarin u de fijne kneepjes van het vak leert. Als u de materialen nadien mee naar huis neemt, is de workshop ook nog eens volledig gratis. Wilt u echter toch behangers voor uw klus? Ook dat is geen probleem: onze behangers komen de muren van uw nieuwbouw woning met vakbekwaamheid en precisie afwerken. Renovlies Nederland staat dus in beide gevallen gewoon voor u klaar!

Voordeelpakketen

Wandafwerking van Renovlies Nederland: voordelen

Schakelt u Renovlies Nederland in voor het afwerken van de muren van uw nieuwbouw woning? Dat is nog eens een goede keuze! Wij garanderen u namelijk de volgende voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Zoekt u mooi behang om uw muren mee te gaan afwerken? Kies dan voor renovlies behang van Renovlies Nederland voor uw nieuwbouw woning! Heeft u meer informatie nodig van ons? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze professionals nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.