Over ons

Renovlies Nederland is specialist in het behangen en leveren van renovlies.

Renovlies Nederland is al ruim 10 jaar een behangersbedrijf met ervaring in renovlies. Wij werken voornamelijk voor particulieren en worden ook regelmatig ingehuurd door andere behangersbedrijven zoals Easy Stuc. Naast het verlenen van onze diensten betreft behangen en sauzen zijn wij ook actief als groothandel in het leveren van renovlies/glasvlies. Wij onderscheiden ons door een duidelijke focus en transparantie in onze werkzaamheden en leveringsvoorwaarden. Voor ieder budget hebben wij een oplossing en wij staan open voor de verzoeken van onze klanten. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen voor een specifieke aanvraag. Naast het compleet afwerken van de wanden met renovlies en latex kunt u ook ervoor kiezen om alleen het renovlies te behangen of zelf renovlies te plakken in combinatie met een gratis workshop bij ons in het magazijn. Nog niet overtuigd? Komt u dan gerust bij ons langs in de showroom (op afspraak geopend).

Onze cijfers

0
Tevreden klanten
0
Aantal m2 renovlies behangen
0
Collega's
0
Aantal jaren actief
Netwerk aan behangers en schilders.

U bent overtuigd van renovlies en zoekt een aanbieder die uw wanden kan behangen met renovlies? Renovlies Nederland is specialist in het behangen renovlies. Wij werken in nieuwbouw woningen of projecten die net zijn opgeleverd. Doordat wij beschikken over een netwerk aan behangers en schilders kunnen wij nieuwbouw wanden met renovlies bekleden tot een gestuukt eindresultaat. Alle materialen zijn geselecteerd door onze vakmannen en hierdoor bent u verzekerd van gedegen kwaliteit. In tegenstelling tot vele aanbieders doet u zaken met een B.V. onderneming en kunnen wij snel schakelen om uw wanden binnen 7 werkdagen na oplevering compleet af te werken. Ziet u het wel zitten om zelf het renovlies te sauzen, dan kunnen we het renovlies ook alleen plakken. Alle mogelijkheden kunt u nalezen in onze offerte.

Groothandel in renovlies/glasvlies en leveren van alle toebehoren.

Wij hebben nauwe contacten met onze leveranciers en hebben altijd voorraad in ons magazijn. Met het leveren van onze materialen willen wij iedere klant kunnen bedienen die opzoek is naar de beste afwerking voor zijn wanden. Renovlies Nederland kan u adviseren over het juiste type renovlies en u begeleiden bij het aanschaffen van de materialen zodat u direct kunt starten met de klus. Doordat wij jaarlijks veel renovlies en glasvlies inkopen kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Om het onze kopers nog makkelijker te maken bieden wij een workshop. De workshop is kosteloos bij het afhalen van 150 m2 renovlies of tegen een vergoeding van €35, – te volgen. Heeft u dus een nieuwe huurwoning of vindt u het leuk om zelf te klussen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen
close slider