skip to Main Content

Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Eric en Diana en hier op deze pagina ziet u onze mascotte Bobientje de Griekse Kokoni, die dagelijks ook gezellig aanwezig is op de zaak.

Renovlies Nederland is een zusterbedrijf van Easy Stuc die de trendsetter is in de markt van Renovlies: glasvezelbehang zonder structuur. Als één van de eerste partijen in Nederland zagen wij de talloze voordelen voor het aanbrengen van een fraai, glad, strak en naadloos glasvezelbehang. Vergelijk Renovlies van ons Renovlies behangersbedrijf gerust met stucwerk van een stukadoor, het oogt namelijk hetzelfde en is volledig gesausd met een kwaliteitsverf schrobklasse 1 in één of meerdere kleuren naar uw keuze. Easy Stuc wordt altijd aangebracht door ons team van voornamelijk eigen gespecialiseerde professionals. Van Renovlies Nederland mag u ervaren behangers, kennis en kunde verwachten.

Bij Renovlies Nederland leveren wij ook de materialen en geven workshops voor de mensen die zelf graag aan de slag willen gaan. Wij geloven in kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dus wilt u bij ons de materialen aanschaffen dan weet u zeker dat u kwalitatief goede producten in huis haalt, waar onze eigen behangers ook mee werken en dat ook nog eens voor de voordeligste prijs van Nederland. Kortom met Easy Stuc op uw wanden bent u verzekerd van mooi afgewerkte wanden tegen een aantrekkelijke prijs. Na het volgen van een workshop kunt u heel zelfverzekerd aan de slag gaan met de handige tips die u tijdens een workshopavond voorbij hebt zien komen. Wilt u het toch liever uit handen geven, dan zijn wij u ook daarmee graag van dienst.

U kunt een offerte aanvragen op de homepagina onder; Laten doen. In dit geval kiest u dan voor professionaliteit, snelheid en gemak. De wanden worden gegarandeerd binnen 10 werkdagen strak en kant-en-klaar afgewerkt. U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan voor u klaar. Wij berekenen voor u het oppervlak, sturen u een prijsindicatie en bij akkoord sturen wij een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom en uw eventuele verdere wensen).

Glasvezelbehang 200 gram

Easy Stuc glasvezelbehang is mooi glad en strak en is (in tegenstelling tot Renovlies gemaakt van papier) volledig naadloos aan te brengen.
Waarom zou u nu kiezen voor Easy Stuc Renovlies in plaats van traditioneel stucwerk? Omdat het resultaat dezelfde uitstraling heeft, het is veel minder kwetsbaar en ook niet onbelangrijk het is goedkoper dan stucwerk.

Wat maakt ons nu uniek?

  • Standaard machinaal schuren en plamuren
  • 200 gram Easy Stuc op basis van glasvezel en geen papier
  • Afkitten van inwendige hoeken is standaard
  • Standaard schrobklasse 1 latex en geen projectkwaliteit
  • Standaard officieel opleveren
  • Afvoeren van ons afval

Als organisatie zijn wij gevestigd in Heteren, daar vindt u onze showroom/leslokaal. U bent altijd van harte welkom om naar ons product te komen kijken, het eindresultaat te bewonderen en de verschillen tussen de Renovlies 150 gram op papierbasis en 200 gram op glasvezelbasis te zien en voelen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.