skip to Main Content

Nieuwbouw Havenkade

Havenkade is een nieuwbouwproject aan de Waal in Nijmegen.

Havenkade wordt gebouwd door bouwcombinatie Klokgroep/Trebbe en de bouw is begin van dit jaar gestart.

Bent u op zoek naar een duurzaam appartement? Neem dan eens een kijkje bij deze schitterende appartementencomplexen van 324 appartementen verdeeld over 8 bouwblokken.

Bij Havenkade laat je net de levendigheid van Nijmegen binnenstad achter je en hoor je het rustgevende golvende water in de waalhaven, wie wil er nu niet zo thuiskomen met dit prachtige uitzicht.

Havenkade nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouw woning of appartement gekocht in Havenkade in Nijmegen en bent u op zoek naar renovliesbehang wandafwerking, dan bent u bij Renovlies Nederland B.V. op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en of aanbrengen van renovlies. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze professionals.

 

Wilt u toch liever zelf aan de slag? Schrijf u dan in voor een leerzame workshop met handige tips en trucs.

Kijk voor meer informatie over renovlies op onze pagina Renovlies van deze website.

Wij gaan van start met de eerste appartementen aan het water afwerken vanaf  april bij project Waalkroon.

volg onze facebook site voor de prachtige eindresultaten na oplevering.

Renovlies Nederland B.V. is veelal actief in midden Nederland in de nieuwbouw projecten: Koningsdaal Nijmegen, Stadsvilla’s Nijmegen, Hof van Nijmegen, De Waalsprong Nijmegen, Wonen op de Set Nijmegen,  Loyd Nijmegen, Achter Valburg Nijmegen, Tichellande Druten, Lents Buiten op de Terp, De Stelt Zuid Lent, Historische Tuin Lent, Zaliger Hof Lent, ‘t Hof van Campe Ewijk, Hoge Wei Oosterhout, Het Leeuwse Veld Beneden-Leeuwen dit zijn allemaal nieuwbouw wijken/projecten in de gemeente Nijmegen, Lent, Ewijk, Druten, Beneden- Leeuwen en Oosterhout.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.