skip to Main Content

Tuyn van Limes – Herveld

Dit project wordt in Herveld- Noord ontwikkeld en bestaat uit 57 woningen omringd door groen.

Herveld is een dorp in de gemeente Overbetuwe in Gelderland, gelegen tussen de rivieren de Waal en de Neder-Rijn in de nabijheid van Arnhem en Nijmegen.

Een prachtig landschap en fraaie boomgaarden die in het voorjaar volop in bloei staan met een weids uitzicht over verschillende akkers.

Er wordt dus ook heel graag gefietst in deze omgeving.

Het dorp ligt langs de snelwegen A50 & A15 en heeft dus een goede verbinding naar de rest van het land. ook kan er gereisd worden met de trein vanaf treinstation Andelst-Zetten.

 

Renovlies Nederland B.V. is veelal actief in midden Nederland in de nieuwbouw projecten:   Wilgenvliet Arnhem, Blauwe Wilgen Arnhem, Schuytgraag Arnhem,  Nieuw Korte Noord – Wageningen, Koningsdaal Nijmegen, Stadsvilla’s Nijmegen, Hof van Nijmegen, De Waalsprong Nijmegen, Wonen op de Set Nijmegen,  Loyd Nijmegen, Achter Valburg Nijmegen, Tichellande Druten, Lents Buiten op de Terp, De Stelt Zuid Lent, Historische Tuin Lent, Zaliger Hof Lent, ‘t Hof van Campe Ewijk, Hoge Wei Oosterhout, Het Leeuwse Veld Beneden-Leeuwen, Vathorst Amersfoort,  Rijnvliet Utrecht, Leidsche Rijn Utrecht, De kiem van Houten Houten, De groene Hoogte Soesterberg,

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.