skip to Main Content

Renovatie vliesbehang

Bent u bezig met het klaarmaken van uw (nieuwbouw)woning? Zoekt u daarvoor nog een mooie wandafwerking? Kies dan voor renovatievliesbehang van Renovlies Nederland. Met onze professionele behangers bent u verzekerd van topkwaliteit renovatievliesbehang voor een lage prijs: wij garanderen namelijk de laagste afhaalprijs-garantie. Komt u het ergens anders dan toch goedkoper tegen? Laat het ons weten en we doen u direct een voordeliger aanbod. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees verder hoe we u precies helpen met uw woning.

Renovlies-Nederland is
dé goedkoopste

Bekijk hier
de data

GRATIS

Workshop Renovlies behangen

Renovatievliesbehang: mooi en voordelig

Stucwerk is al jarenlang een gewilde wandafwerking. Maar jammer genoeg is stucwerk aan de prijzige kant. Gelukkig biedt renovatievliesbehang uitkomst hierin: met renovatievlisbehang haalt u het stijlvolle van stucwerk in huis maar voor een veel lagere prijs. Ook heeft renovatievliesbehang een veel hogere stoot- en krasvastheid. Lever ons uw bouwtekening en/of uw wandafmetingen aan, en dan baseren wij daar de prijs op. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs en uiteindelijk hoge kwaliteit renovatievliesbehang.

Renovlies Nederland levert het totaalplaatje

Als u kiest voor Renovlies Nederland dan rekent u altijd op het totaalplaatje in uw (nieuwbouw)woning. Voor half werk hoeft u namelijk niet bang te zijn! Onze professionals regelen dat de wanden van uw woning ten eerste worden geschuurd en geplamuurd. Vervolgens wordt het renovatievliesbehang vakkundig aangebracht en worden alle inwendige hoeken goed afgekit. Uiteindelijk wordt alles gesausd naar uw wens. Zo is uw woning straks helemaal zoals u die voor ogen heeft en kunt u er ook echt uw thuis van gaan maken.

Voordeelpakketen

Renovlies Nederland: de voordelen

Laat u uw woning behangen met renovatievliesbehang door de experts van Renovlies Nederland? Dat is een uitstekende keuze! Bij ons bent u namelijk gegarandeerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Hoogwaardig renovatievliesbehang
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u hoogwaardig renovatievliesbehang voor uw woning? Wilt u kiezen voor echte professionals om uw wanden te laten behangen? Kies dan voor de experts van Renovlies Nederland. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of aanvullende informatie. Onze vakmensen nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.