skip to Main Content

Renovlies behangtafel huren

Al het 200 gram glasvliesbehang en 150 gram renovlies wat wij verkopen is een meter breed. Een standaard behangtafel is maar 60 centimeter breed. Als je gaat renovlies behangen kan je twee standaard behangtafels naast elkaar zetten, maar dat is niet echt handig en je moet dan twee behangtafels hebben. Je kan ook gewoon een brede renovlies behangtafel gebruiken. Een renovlies behangtafel huren is ook gewoon bij ons mogelijk. Voor beschikbaarheid informeer bij Diana : 026-3790650.

Wat is een Renovlies behangtafel?

Onze professionals gebruiken een speciale renovlies behangtafel. Wat maakt deze behangtafel bijzonder?

  • Dit is een brede behangtafel van 1 meter breed en 3 meter lang
  • Makkelijk in drie delen inklapbaar en uit te vouwen
  • 1 meter bij 1 meter afmeting als de behangtafel is ingeklapt en past daarom in een auto
  • Speciale snijnaad

Deze behangtafel is daarom heel goed geschikt voor de rollen die 1 meter breed zijn. Je kan renovlies ook wel in smallere rollen krijgen bij bijvoorbeeld de Action die op een standaard behangtafel passen. Het nadeel is dan wel dat je veel meer naden tussen de banen behang krijgt en ook nog eens langer bezig bent. Bij de Gamma, Praxis, Verfmenger of andere webshops kan je ook renovlies kopen in 1 meter breed. Het nadeel is dat ze daar vaak geen renovlies behangtafel van 1 meter breed hebben die je kan huren. Vaak kan je daar wel een behangtafel kopen, maar dat kan bij ons ook wel als je er graag een wilt hebben. Een ander nadeel is dat ze vaak geen renovlies op glasvezelbasis hebben. Ook kan je niet altijd advies krijgen.

Renovlies behangtafel van 1 meter breed huren

Wij willen graag de mensen die bij ons renovlies kopen goed voorlichten en op weg helpen. Daarom geven we ook workshops renovlies behangen, we gebruiken daarbij een brede renovlies behangtafel van 1 meter breed. Het voordeel van de workshops voor ons is dat we veel vragen horen van mensen die zelf gaan renovlies behangen en bij ons langs komen. Wat we vaak te horen kregen is: ‘verhuren jullie ook een behangtafel die 1 meter breed is?’. Het antwoord was nee.

We zijn wel gaan nadenken over de mogelijkheden en al snel zit je dan te denken aan de nadelen van het verhuren van een renovlies behangtafel. Ook was de vraag of we er wel aan moet beginnen.

Waar laten we de behangtafels bijvoorbeeld? Oplossing: gewoon een plaatsje inruimen in het magazijn.

Brengen mensen hem wel terug? Oplossing: contractje laten tekenen waarin mensen beloven het terug te brengen en borg vragen.

Gaan ze niet in de tafels snijden? Oplossing: schrijf het op de tafel en maak een instructiefilm voor het gebruik van de tafel. Dan zullen ze vanzelf inzien dat het ook helemaal niet handig is om willekeurig op de tafel te snijden

Nemen mensen wel de moeite om te halen en terug te brengen? Oplossing: gelijk na het volgen van de workshop de tafel meenemen en terug brengen met het vlies dat over is. Het kost twee ritten, maar het bespaart een veelvoud aan tijd tijdens het behangen.

Als ze dan komen halen en brengen, past het dan wel in de auto? Oplossing: we hebben geprobeerd of een renovlies behangtafel in een auto past en dat bleek makkelijk te passen achter de bestuurdersstoelen. Het vlies kan op de achterbank en de lijm en verf in de kofferbak.

Meer gemak tijdens behangen

Hoe stimuleer je verhuur van een brede renovlies behangtafel dan? Oplossing: als de behangtafel terug komt, dan mag de aangebroken rol ook terug. Dat moet dan wel minimaal 2 kilo zijn, gewoon op de weegschaal zetten en terug rekenen. Je betaald dan zelfs nooit een gram teveel! Dat is ook de oplossing waar we het meest blij mee zijn omdat dat veel voordelen heeft die de verkoop stimuleren:

  • Door gemak bij het gebruik van de behangtafel kan men sneller en makkelijker werken.
  • Beter voor de lichaamshouding tijdens het werk.
  • Rechtere snijlijnen door gebruik van de speciale snijnaad.
  • Goedkoper doordat de aangebroken rol terug kan.
  • Beter voor het milieu, want minder materiaal gaat overstuur.
  • Door de tafel te halen bij een workshop en terug te brengen voorkom je veel dieseluitstoot van de vrachtauto.

Verhuur van een behangtafel van 1 meter breed

Je kan natuurlijk bij de Gamma, Praxis, Karwei een behangtafel huren, maar die zijn vaak maar 60 centimeter breed en geen meter breed. Wij verhuren wel een renovlies behangtafel van 1 meter breed en 3 meter lang alleen aan mensen die bij ons ook renovlies kopen. Om ook het verhuurproces goed te laten verlopen  hebben we de handleiding ‘behangtafel huren’ gemaakt. De handleiding is op te vragen bij Diana via info@renovlies-nederland.nl Hierin staan ook het tarief van twee euro per dag en voorwaarden genoemd. U kunt ook altijd even bellen met 026 379 06 50.

Toch maar niet zelf renovlies behangen?

het kan natuurlijk zo zijn dat je het toch niet ziet zitten om een behangtafel te huren of dat je gewoon geen zin heb om zelf renovlies te gaan behangen. Als je de materialen heb aangeschaft en een workshop heb gevolgd is het ook mogelijk om alsnog van onze behangservice gebruik te maken. We werken in een groot deel van Nederland en zullen ons inspannen om een professional te sturen. Als het helemaal niet te regelen valt kunnen we vaak ook wel iemand in de buurt aanraden.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.