skip to Main Content

Renovlies of glasvlies

Renovlies en glasvlies zijn beiden uitstekende alternatieven voor stucwerk. Al helemaal als u kiest voor renovlies of glasvlies van Renovlies Nederland! Bij ons rekent u namelijk altijd op de laagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u het ergens anders goedkoper ziet, doen we u nog een extra voordelig aanbod. Neem contact met ons op om erachter te komen wat we allemaal voor u kunnen doen of lees snel verder over (het verschil tussen) renovlies en glasvlies.

Renovlies-Nederland is
dé goedkoopste

Bekijk hier
de data

GRATIS

Workshop Renovlies behangen

Het fijne van renovlies en glasvlies

Renovlies is een sterke papiersoort dat kras- en stootbestendig is en voor een egaal stuc-effect op uw wanden zorgt. Glasvlies is gemaakt van glasvezels en is daarmee brandvertragend. Ook zorgt het voor hetzelfde effect op uw wanden als stucwerk, maar dan voor aanzienlijk minder geld en met meer reliëf. Of u nu zelf aan de slag wilt met behangen of professionals ervoor in wilt huren, Renovlies Nederland staat klaar om u te helpen.

Doen of laten doen?

Als u ervoor kiest om zelf uw wanden van glasvlies of renovlies te voorzien, nodigen wij u van harte uit om u in te schrijven voor onze workshop. Hierbij leert u hoe u uw behang naar keuze aan moet brengen, moet vouwen en hoe u objecten zoals stopcontacten en verwarmingen omzeilt. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag straks. Neemt u de materialen naderhand mee? Dan is de workshop ook nog eens gratis en voor niks! Laat u het toch liever aan een ander over? Dan staan onze professionele behangers gewoon voor u klaar om uw wanden van glasvlies of renovlies te voorzien. Onze behangers leveren altijd 100% maatwerk af van begin tot eind.

Voordeelpakketen

Renovlies Nederland: onze extra’s

Of u nu kiest voor renovlies of glasvlies, bij Renovlies Nederland rekent u sowieso op de volgende extra’s:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte
  • Top kwaliteit behang

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u top kwaliteit glasvlies of renovlies voor uw wanden? Voor beiden neemt u contact op met ons! Vraag gerust om een geheel vrijblijvende offerte en onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.