skip to Main Content

Renovlies prijs

Gegarandeerd de laagste prijs voor topkwaliteit renovlies, hiervoor neemt u contact op met Renovlies Nederland. Wij garanderen u namelijk de laagste afhaal prijs! Mocht u het bij een ander bedrijf dan toch allemaal goedkoper zien verschijnen, laat het ons dan weten. U krijgt het van ons dan alsnog goedkoper. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvende offerte of lees verder wat we u allemaal te bieden hebben.

Renovlies-Nederland is
dé goedkoopste

Bekijk hier
de data

GRATIS

Workshop Renovlies behangen

Renovlies vs stucwerk

Met renovlies haalt u een uitstekende vervanging in huis voor stucwerk. Stucwerk ziet er natuurlijk fraai uit, helaas valt de prijs ervan vaak relatief hoog uit. Met renovlies haalt u hetzelfde mooie effect in huis, maar voor een lagere prijs. Bijkomend voordeel is dat renovlies aanzienlijk meer kras- en stootvast is. We baseren onze prijzen altijd op de bouwtekening die u aanlevert en de woonoppervlaktes van uw woning. Zo bent u bij ons altijd zeker van een eerlijke en goede prijs. Wilt u liever zelf renovlies plakken? Volg dan bij ons een workshop waar u de fijne kneepjes van het vak leert voor een voordelige prijs. Neemt u de materialen na afloop mee? Dan is de workshop zelfs gratis!

Renovlies Nederland: compleet behangwerk

Als u kiest voor Renovlies Nederland voor het laten behangen van uw wanden, kiest u voor compleet behangwerk voor een goede prijs. Onze getrainde professionals zorgen ervoor dat uw wanden geschuurd en geplamuurd zijn. U bent ervan gegarandeerd dat we het meest voordelige renovlies leveren en dat u het gerust aan onze mensen over kunt laten om uw wanden te laten behangen. Tot slot zullen onze experts alle inwendige hoeken goed afkitten. Zo weet u dat uw nieuwbouw huis straks ook echt uw thuis is. Fijn gevoel toch?

Voordeelpakketen

Renovlies Nederland | Voordelen

Met ons bedrijf kiest u voor een paar fijne voordelen. Namelijk de volgende:

  • Laagste afhaal prijs garantie
  • Hoogwaardig renovlies
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u goede kwaliteit renovlies voor uw nieuwbouwwoning? Wilt u dat uw woning behangen wordt door professionals voor een goede prijs? Dan kiest u voor de specialisten van Renovlies Nederland. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of aanvullende informatie. Onze experts staan voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.