skip to Main Content

Renovlies zelf aanbrengen

Wilt u zelf renovlies aanbrengen in uw woning? Dan staat Renovlies Nederland klaar om u te helpen. Bij ons rekent u op de laagste afhaalprijs garantie en vele andere producten en diensten die helpen bij het zelf aanbrengen van uw renovlies behang. Ziet u dezelfde producten en diensten ergens anders goedkoper? Laat het ons meteen weten, en ontvang direct een voordeliger aanbod! Lees snel verder wat wij voor u doen of neem voor extra informatie contact met ons op.

Renovlies-Nederland is
dé goedkoopste

Bekijk hier
de data

GRATIS

Workshop Renovlies behangen

Waarom renovlies?

Door te kiezen voor zelf renovlies aanbrengen, kiest u voor een voordelige en mooie afwerking van uw wanden. Natuurlijk is stucwerk nog altijd erg gewild, maar veel mensen schrikken toch van het flinke prijskaartje dat eraan hangt. Met renovlies heb je voor een aanzienlijk lagere prijs hetzelfde niveau van stijl in huis. Daarnaast is het ook meer kras- en stootvast dan stucwerk. Ook gaat het zelf aanbrengen van renovlies sneller dan het laten aanbrengen van stucwerk. U bent dus sowieso voordeliger en praktischer uit.

Hulp bij zelf renovlies aanbrengen

Wilt u zelf aan de slag? Geef u dan op voor onze workshop! Bij deze workshop leren we u hoe u uw wanden voorbereidt, hoe u het materiaal aanbrengt, hoe u het omvouwt, een stopcontact uitsnijdt en hoe u alles om de radiator heen plakt. Ook krijgt u tips over hoe u makkelijker en beter kunt sauzen. Als u de materialen direct of later na de workshop meeneemt, krijgt u de workshop helemaal gratis! Wilt u alsnog liever experts inhuren voor renovlies aanbrengen? Geen probleem! Onze vakspecialisten staan voor uw klaar.

Voordeelpakketen

De voordelen van Renovlies Nederland

Kiest u voor onze vakspecialisten? Geweldig! Bij ons bent u namelijk verzekerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u zelf aan de slag met renovlies aanbrengen? Meldt u dan aan voor onze workshop. Wilt u meer informatie, andere tips of wilt u ons inhuren als behanger? Neem ook dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.