skip to Main Content

Zelf aan de slag

Renovlies zelf behangen is een goede optie wanneer u zoekt naar een mooie wandafwerking. Veel mensen vallen voor de uitstraling van stucwerk, maar vinden het prijskaartje vaak aan de hoge kant. Dit is ook logisch, want stucwerk is niet voordelig.

Met renovlies kunt u dezelfde uitstraling verkrijgen als met stucwerk, echter de portemonnee blijft gespaard. Het aanbrengen van renovlies is aanzienlijk goedkoper dan het aanbrengen van stucwerk.

“Ik wil zelf behangen.. Maar hoe moet dat?

Schrijf je nu in voor onze workshop en leer hoe ook u renovlies zelf kan behangen als een professional!

Renovlies behang op zich heeft natuurlijk veel voordelen, zoals u overal op internet kunt lezen. Er zijn ook nog voordelen te noemen specifiek ten opzichte van traditioneel stucwerk. Zo is renovlies aanzienlijk sneller aan te brengen dan stucwerk, waardoor u minder lang in de rommel hoeft te zitten en ook minder lang met behangers en schilders te maken heeft. U kunt dus sneller uw nieuwe woning betrekken, dat scheelt in dubbele lasten.
Renovlies is aanzienlijk meer kras- en stootvast dan stucwerk, maar op het zicht ziet het er toch hetzelfde uit.

Dan het financiële voordeel, wat zeker niet onbelangrijk is. Gemiddeld kan renovlies behang tot wel 30% goedkoper worden aangebracht dan stucwerk. Dat is natuurlijk een welkome besparing.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.