skip to Main Content

Renovlies Arnhem

Renovlies  Arnhem

 

Renovlies Arnhem  aanbrengen van 200 gram Renovlies bij het Cobercokwartier

 

Of u nu zelf aan de slag wilt gaan of het liever door derden aan wilt laten brengen, met renovlies 200 gram Easy Stuc glasvezel heb je het juiste product op uw wanden.

Twijfelt u nog of u zelf eventueel renovlies/ glasvezelbehang aan zou kunnen brengen?,

Dan hebben wij ook voor u misschien een doorslaggevende reden; namelijk u kunt gratis een workshop volgen waarin handige tips en trucs worden uitgelegd waarna u vervolgens zelf kan gaan oefenen op de proefmuur.

Dit alles onder een genot van een drankje en een hapje.

Wanneer u graag een workshop wilt volgen, kunt u zich bij onderstaande link bij de  gewenste datum opgeven.

https://www.renovlies-nederland.nl/workshop-renovlies/

Aanschaffen van Renovlies waar doet u dit?

U kan natuurlijk naar de bouwmarkt gaan zoals de gamma, Hornbach of Karwei voor de papiervarianten of de dunnere glasvezel versie, echter is het raadzaam om in nieuwbouwwoningen voor de 200 gram glasvezel te gaan en deze zijn niet verkrijgbaar bij de bouwmarkten.

bij https://www.renovlies-nederland.nl/ kunt u deze variant het voordeligst kopen inclusief de juiste lijm en eventueel ook de latex voor hoogwaardige kwaliteit.

Het beste product voor nieuwbouw 200 gram Renovlies! overtuigt uzelf en bezoek onze showroom om het verschil te zien en voelen.

Hieronder een kleine impressie van het levendige project Cobercokwartier. kijk ook de overige foto’s met afbeeldingen van vroeger en nu  een supermoderne architectuur geheel passend bij dit industrieel erfgoed van de Coberco melkfabriek.

 

 

 

Zo zijn wij niet alleen in Arnhem werkzaam in nieuwbouwprojecten, maar in vrijwel geheel midden Nederland en een gedeelte van het oosten zoals in de volgende plaatsen:

Doetinchem, Zutphen, Deventer, Brummen, Apeldoorn, Velddriel, Hattem, Cuijk, Boxtel, Oss, Druten, Valburg, Zetten, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Woudenberg, Zeist, Amersfoort, Maarsbergen, Hoef en Haag, Utrecht, Culemborg

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.