skip to Main Content

Renovlies Didam

Renovlies Didam

Heeft u een woning gekocht in Didam en twijfelt u of u nu moet gaan voor stucwerk of renovlies?

Kerkwijk Didam

Kerkwijk is de nieuwe woonwijk in het zuiden van Didam.

Wonen in Kerkwijk betekent leven in een groene en ruimtelijke omgeving.

De ligging is zeer gunstig. Het gezellige centrum van Didam ligt om de hoek, maar binnen 5 minuten zit je ook op de A18 richting Doetinchem en binnen 10 minuten zit je op de A12 richting Arnhem of Duitsland.

 

Inmiddels hebben wij bij de verschillende fasen al woningen af mogen werken en ook in de laatste fase mogen wij weer hier aan de slag gaan.

Renovlies voordelen:

Renovlies kiest u als u de wanden op stucwerk wilt laten lijken, maar de praktische voordelen van behang wilt ervaren.

Tegenwoordig is het behangen van de muren van uw nieuwbouwwoning met renovlies het beste alternatief voor het stuken van uw wanden en kunt u dit laten opleveren met allerlei kleuren.

De meeste voordelen zijn vaak bekend doordat aannemers ook renovlies aanbevelen, maar in het kort wordt renovlies gekozen omdat het goedkoper is dan stuken van de wanden en direct na oplevering uitgevoerd kan worden.

Ander voordeel is dat renovlies aanzienlijk sneller aan te brengen is dan stucwerk, waardoor u minder lang in de rommel hoeft te zitten en ook minder lang met behangers en schilders te maken heeft. U kunt dus sneller uw nieuwe woning betrekken, dat scheelt in dubbele lasten.

Stucwerk is aanzienlijk minder kras- en stootvast dan renovlies, maar op het zicht ziet het er toch hetzelfde uit.

Bij renovlies maakt men vaak een vergelijking met traditioneel behang zoals het zien van naden etc. Dit is bij renovlies 200 grams waar wij mee werken niet het geval en het eindresultaat lijkt hierdoor dan ook op stucwerk. U kunt de wanden na verloop van tijd weer opnieuw sauzen (verven) of zelfs behangen. Renovlies is dus de praktische oplossing voor het afwerken van de wanden in uw nieuwbouw woning.

 Renovlies Nederland waarom kiezen voor ons bedrijf:

Wij werken t.o.v. vele andere aanbieders met de 200 gram op glasvezelbasis (en dus niet met de 150 gram op papierbasis), die geheel naadloos is aan te brengen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden wat de kosten zijn voor uw nieuwbouwwoning af te laten werken met Renovlies?, klikt dan hieronder voor een vrijblijvende prijsindicatie:

 

Laten doen

 

Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen op telefoonnummer: 026-3790650.

 

Renovlies Nederland B.V. is veelal actief in midden Nederland in nieuwbouw projecten:   in Arnhem, Wageningen, Nijmegen, Beek, Groesbeek, Valburg, Druten, Lent, Ewijk, Oosterhout, Beneden-Leeuwen, Amersfoort, Utrecht, Houten, Apeldoorn en omstreken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.