skip to Main Content

Renovlies bij op zuid in Zetten

Renovlies aanbrengen in nieuwbouw in Zetten

Renovlies bij op zuid in Zetten, waarom is dit het beste om toe te passen.

Renovlies aanbrengen bij op Zuid in Zetten een nieuwbouwproject waar verschillende duurzame woningen worden gebouwd is de beste oplossing voor nieuwbouwwoningen in verband met werking van de woning de eerste jaren en hierbij krimpscheuren zullen ontstaan.

 

Met Easy Stuc renovlies op glasvezelbasis vangt u deze haar-en krimpscheuren op.

U krijgt een super strak eindresultaat, mits de wanden goed behangklaar opgeleverd zijn.

U zult begrijpen dat als er kromme wanden of een geknikte wand opgeleverd wordt dit niet met een behang glad getrokken kan worden, dit kan overigens ook niet door een stukadoor met dunpleister opgelost worden die zal dan ook de wand echt dik op moeten zetten en dat maakt het prijskaartje dan ook echt duur.

Daarbij is traditioneel stucwerk behoorlijk kwetsbaar en een stuk minder stootvast dan Renovlies.

Doordat Renovlies Easy Stuc 200 gram op glasvezelbasis flexibel is kan dit ook mooi strak afgewerkt worden bij uitwendige hoeken en wat misschien nog wel het allerbelangrijkste voor u is: Het is geheel naadloos aan te brengen.

Standaard wordt het geheel opgeleverd met een 1e schrobklasse latex in kleur RAL 9010 of 9016, maar u kunt ook altijd kiezen voor een andere kleur tegen een meerprijs of bijvoorbeeld 1 wand in een mooie accentkleur of wellicht wilt u een mooie fotoposter aan laten brengen (zie overige foto’s). Uw trappen laten schilderen en/of een mooie pvc vloer aan laten brengen? kortom ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle expertise onder één dak.

Bent u nieuwsgierig geworden? ik zou zeggen neem eens een kijkje op onze website : https://www.renovlies-nederland.nl/laten-behangen/en vraag uw offerte aan of kom eens langs bij onze showroom om het eindresultaat te kunnen zien en kleuren te bezichtigen, we zitten tenslotte zeer dichtbij Zetten. De koffie staat voor u klaar.

Vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan, dat kan natuurlijk ook. Ook dan willen wij u graag ter zijde staan door u van goede tips te voorzien en een korte uitleg te geven of als u echt als een prof aan de slag wilt gaan volgt u onze gratis workshop https://www.renovlies-nederland.nl/workshop-renovlies/, Er zijn er u al vele voor gegaan die vol trots ons later de foto’s sturen hoe zij de klus geklaard hebben aan de hand van onze tips.

 

Eric legt u eerst de belangrijke basis dingen uit
Daarna gaat u zelf aan de slag

 

Vervolgens gaat u oefenen op de proefmuur

 

Heeft u er ook al zin in? Of laat u het lekker aan de professional over?.

Wij zien of horen u graag.

Groeten Eric en Diana

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.