skip to Main Content

Renovlies of glasvlies

Renovlies of Glasvlies.

Renovlies of glasvlies weet u eigenlijk wat het verschil daarin is? Dat gaan we u uitleggen.

Beide termen vliegen je om de oren op internet en als klant weet je eigenlijk op een gegeven moment niet wat je nu moet kiezen, want iedere partij adviseert soms weer wat anders of zijn er wat vaag in.

Wanneer men over Renovlies praat, hebben de meeste het over de 150 gram. Maar wij zeggen wat makkelijker te begrijpen is voor de klant: Renovlies is een verzamelnaam voor gladde vlies en die zijn er in 2 varianten op papierbasis en op glasvezelbasis (glasvlies).

150 gram is altijd Renovlies op basis van papier en wordt veel toegepast bij nieuwbouw huurwoningen, waarbij men bijvoorbeeld tijdelijk de wanden glad af willen werken en geen hoog budget willen besteden.

Het verschil is natuurlijk op een foto lastig te beoordelen. U moet dit verschil echt even zien en voelen. Deze variant is lastig geheel naadloos aan te brengen omdat papier kan krimpen als dit nat wordt van de lijm ook kreukt papier snel.

 

200 gram is Renovlies op basis van glasvezel oftewel vaak ook glasvlies benoemd.

200 gram is dus Renovlies op glasvezelbasis en kan gemakkelijk geheel naadloos aangebracht worden, is flexibel en kreukt niet.

Beide varianten zijn geschikt voor nieuwbouw. De vraag  is dus hoe kritisch u bent en of u gegarandeerd naadloos wilt of dat u een enkel klein naadje geen probleem vindt.

U bepaald welke variant u wilt gebruiken en de beste manier om dat te bepalen is ”ervaren” zeggen wij. En dat is mogelijk bij ons door middel van een behangcursus https://www.renovlies-nederland.nl/workshop-renovlies/die u  geheel gratis kan volgen.

In 1,5 /2 uur leert u hoe u dit aan kan brengen als een professional  met handige tips en een oefenmuur waar u aan de slag kan gaan.

U kunt de materialen zeer voordelig bij ons kopen, sterker nog wij durven gerust te stellen dat wij de voordeligste prijzen van Nederland hanteren.

Niet voor niets weten ook steeds meer schilder en klusbedrijven ons te vinden voor het afhalen van materialen.

Renovlies Nederland B.V. is specialist op het gebied van renovlies-en glasvlies en kunnen u ook als groothandel adviseren voor het gebruik van het juiste type voor u.

Hulp nodig bij het behangen ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Informeer per mail op bel ons: 026-3790650 https://www.renovlies-nederland.nl/laten-behangen/

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top

Renovlies monster aanvragen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen 150 grams papier renovlies en de 200 grams glasvlies?

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons in Heteren de verschillen te komen zien. We willen u ook wel van beide een voorbeeld sturen.

Wanneer u materialen bij ons afneemt worden deze kosten weer verrekend.